martes, 26 de febrero de 2013

CURIOSITATS

HOTEL MAS TINELL

La cava Mas Tinell situada a Sant Martí Sarroca està a punt d'obrir un hotel de 5 estrelles amb una construcció de botelles de cava en rima.

L'obra pretén integrar l'entorn de les vinyes amb un edifici (un anexe de les bodegues) amb la forma en que s'apilen les botelles durant la fermentació del cava. Aquesta construcció va guanyar la Medalla d'Or 2011 al "Shanghai Internacional Interior Design Festival".

Al hotel hi haurà 11 habitacions repartides en tres plantes, comptarà amb una sala de cates, un centre etnològic (interpretació de caves i vins, producció..) a més a més d'una sala de convencions. 

Es tracta d'un edifici sostenible amb ventilació creuada, reutilitza l'aigua de la pluja i té una caldera de biomassa. Un hotel destinat a l'enoturisme.





MOBILE WORLD CONGRESS

La Mobile World Congress que es celebra a Barcelona del 25 al 28 de febrer que rebrà al voltant de 70.000 persones ha suposat un increment dels preus hotelers per 3.

Segons el directo de Trivago, Alberto Calcerrada, el cost mitjà d'una habitació el mes de febrer es de 118 euros i ara està en 414. Aquest fet és totalment normal, la demanda provoca que les últimes habitacions disponibles siguin les suites dels hotels ja que les primeres en vendre's són les econòmiques.





SALÓ INTERNACIONAL DEL TURISME A CATALUNYA

Un any més el SITC tindrà lloc a la ciutat de Barcelona concretament a la Fira de Montjuic. Del 19 al 21 abril, al Saló podrem veure la proposta de turisme rural que s'ha dut a terme a Catalunya així com també una ruta gastronòmica per descobrir la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Per segon any, hi haurà un espai dedicat al enoturisme. 
Aquest any hi ha la presència de 50 països amb països europeus com Croacia, Israel i Túnez i Egipte per salvar el turisme que es va perdre durant la Primavera Àrab. Llatinoamèrica comptarà amb destins com Mèxic, Cuba, Perú... 
Les agències de viatges s'encarregaran de promocionar el turisme solidari i cultural, safaris, creuers, rutes en bicicleta...
Per últim, la ciutat de Barcelona ha creat la Innovation Zone on es mostraran els nous projectes i productes relacionats amb el turisme que du a terme Barcelona.






No hay comentarios:

Publicar un comentario